Fans Kylie Jenner boos over peperdure auto van 3 miljoen dollar: “Weet je dat er mensen zijn die geen eten hebben?”

Kylie Jenner
Charles Sykes/Invision/AP Kylie Jenner
Kylie Jenner heeft zich de verontwaardiging van haar volgers op de hals gehaald door foto’s en video’s te delen van haar nieuwe auto. De witte Bugatti Chiron kostte de cosmetica-ondernemer een slordige 3 miljoen dollar.

De 22-jarige plaatste een video van haar nieuwe auto met een oranje interieur en zette daar een aantal Halloween-emoji’s bij. In haar Instagram Stories liet ze zien dat ze haar eerste rit door Los Angeles maakte in de auto.

Veel van haar volgers vonden echter dat ze te veel opschepte en dat 3 miljoen een wel erg exorbitant bedrag is om aan een auto uit te geven. Volgens The Blast lieten zij comments achter als “Hoe kun je dit voor jezelf verantwoorden terwijl er ook mensen zijn die niet te eten hebben?” en “Nog een auto. Er zijn ook mensen die maar met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Ik ben blij voor haar, maar wanneer is het een keer genoeg?”

Kylie trok zich het commentaar blijkbaar aan: later zondag verwijderde ze de posts over de auto. Ze reageerde verder niet op de kritiek.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Edwige Spiegel

  Altijd overal ziekelijk jaloerse mensen. Als je op je 22 op 3 jaar tijd bijna 1 miljard US$ bijeen gegaard hebt, heb je daar voor gewerkt, want die zijn niet zo maar in haar schoot komen vallen. En dus heeft ze groot gelijk dat ze het geld laat rollen, goed voor de economie. Als ze dat niet doet, heeft die sukkelaar aan de andere kant van de wereld echt geen boterham meer, hoor.

 • Camilla Cabras

  Omg, ze heeft er het geld voor, als ze wilt kan ze ook 3miljoen uitgeven aan de armen, ze is 22 en heeft succes, ik wens haar alles toe, en sommige zijn zo jaloers dat ze mensen gaan uitmaken dat ze alleeb om zig zelf geven, en dat is zo helemaal niet!!

 • luc verryckt

  Deze rijken zijn wel diegenen die geld laten rollen zodat anderen ook een beetje kunnen verdienen. als ze deze auto niet had gekocht, hadden de arbeiders die hem gemaakt hebben, de leveranciers van de onderdelen, de kuisploeg van het fabriek, .... ook niets verdiend.

 • Lucynda van der Does

  Ze hebben haar eerst rijk gemaakt en nu mag ze het niet uitgeven. Mensen zijn maar raar.

 • Marc Vernimmen

  Iedereen heeft dat meisje gebracht waar ze nu staat , rijkste op 21 jaar en nu mag ze het geld niet op doen . De volgers zouden blij moeten zijn met haar aankoop die wagen is binnen 1 jaar veel meer waard . Is een zeer goede belegging .