Fans K-pop in shock: superster Sulli (25) plots dood gevonden

Sulli.
EPA Sulli.
Een grote schok voor fans van het populaire muziekgenre K-pop. Voormalig F(x)-ster Sulli is op 25-jarige leeftijd plots overleden, dat meldt de politie aan het Koreaanse persbureau Yonhap. Haar manager zou het levenloze lichaam hebben aangetroffen in het eigen huis van de popster.

De zangeres, die oorspronkelijk Choi Jin-ri heet, stopte in 2014 met K-pop (Korean populair music, red.). Ze had er grote moeite mee dat ze online gepest werd. Ze lag daar vaak onder vuur van internettrollen, omdat ze geen bh droeg. Ook was ze erg open over haar relaties, iets wat niet gebruikelijk is in de K-popcultuur. Vanaf dat moment richtte ze zich meer op haar acteercarrière. 

Sulli brak al op haar elfde door bij het grote publiek als actrice. In 2005 speelde ze de rol van prinses Seonhwa of Silla in de dramareeks ‘Ballad of Seodong’. Vier jaar later reeg ze de successen aaneen als zangeres met de K-popgroep F(x), maar daar stopte ze dus mee. Slechts vier maanden geleden maakte ze haar comeback als zangeres met haar debuutsingle Goblin.

Sulli was eerder open over het feit dat ze last had van paniekaanvallen en sociale angsten. “Zelfs mensen die dichtbij me stonden, hebben me verlaten. Zij hebben mij pijn gedaan en het voelde alsof niemand mij begreep”, stelde ze in een realityshow.

De doodsoorzaak van de zangeres is nog niet bekend.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kenza Verdonck

  Ze verdiede de online haat niet. Jammer genoeg hebben we alweer een engel verloren aan zelfmoord :( rust zacht sulli we zullen je missen

 • Joan Lute

  Heel veel sterkte aan haar nabestaanden. Ikzelf heb me al heel mijn leven afgevraagd waarom nog verder leven en het enige antwoord is de liefde van mijn man en ons hondje dat alles de moeite maakt terwijl de wereld compleet om zeep is en mensen niet meer harmonieus samen willen leven.

 • zina riffia

  R.i.p. oneerlijk.

 • luc caels

  R.i.P

 • eric brack

  Weer een leven ontnomen door mensen die hun tekortkomingen moeten reflecteren op een ander. RIP meisje !