Fans Candice Swanepoel maken zich zorgen om 'mager' babybuikje

Candice Swanepoel
EPA Candice Swanepoel
Candice Swanepoel mag dan wel afgetraind zijn als het om haar baan als topmodel gaat, nu ze zwanger is maken haar fans zich toch wat meer zorgen. De Daily Mail deelde kiekjes van de blondine in bikini, maar de opmerkingen zijn niet mis. "Ga eten. Voed je baby!", luidt het in de reacties.

Het 29-jarige topmodel viert momenteel vakantie in Brazilië met collega en Neerlands trots Doutzen Kroes. De twee zijn op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze in hun bikini's flaneren, maar Candice ontvangt niet alleen maar complimenten over haar lichaam. Sterker, de Zuid-Afrikaanse wordt juist aangesproken op haar 'magere' babybuikje.

Fans van het Victoria's Secret-model wijzen haar erop om meer te gaan eten in het belang van haar toekomstige kindje. "Het is echt niet goed om zo dun te zijn tijdens een zwangerschap" en "Sorry, maar ik vind dit gewoon gevaarlijk. Hoe kan de baby genoeg voeding binnenkrijgen?", klinkt het ongerust in tientallen reacties.

Andere lezers van de Britse tabloid vergelijken het lichaam van Candice zelfs met aliens en tekenfilmfiguren. "Haar lichaam heeft echt rare verhoudingen. Ze lijkt op een mier uit de film Antz", reageert iemand anders.

Candice heeft de foto's niet op haar Instagram-account gedeeld. Daar weet ze de rust te bewaren met het delen van andere kiekjes. 

Amor verdadeiro 💙

Een foto die is geplaatst door null (@angelcandices) op
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Michelle Vliegenthart

  Zolang er genoeg vitamines en supplementen worden genomen (uitkijken! te veel is ook niet goed) en er geen ijzergebrek is door overmatig sporten is het volgens mij ok. Ze heeft een goede buik.

 • Ingrid Geerts

  Ze is prachtig en nu eerlijk... zo klein is gaaf buikje niet. Ik vind het gewoon. Te dik is ook niet gezind voor je baby...

 • Laura DeBacker

  Haar buik is niet te mager, de meesten worden gewoon te dik (o ja ik ook hoor tijdens de zwangerschap)

 • Lydia Appelmans

  Zij heeft gewoon sterke buikspieren, dan heb je niet zo vlug een dikke blubberbuik

 • ingrid joosten

  Een baby neemt wat hij nodig heeft, een babybuik zal dus niet snel te mager zijn. De moeder daarentegen zal verzwakken als de baby haar reserves gebruikt. Zo te zien is ze gezond.