Fans achterhalen de babynaam van Kylie Jenner: "Er zijn enorm veel aanwijzingen"

Kylie Jenner toont éindelijk haar babybuik.
YouTube Kylie Jenner toont éindelijk haar babybuik.
Kylie Jenner is bevallen van haar eerste kindje, een dochter. Haar hele zwangerschap verliep in het grootste geheim. Nu toont Kylie wel beelden van de voorbije negen maanden, maar de babynaam blijft voorlopig nog een mysterie. Toch denken fans dat ze die naam al lang achterhaald hebben.

"De zwangerschapsvideo van Kylie zit vol aanwijzingen", klinkt het op Twitter. De meeste Kardashian-fans hebben hun zinnen gezet op de naam Mariposa, het Spaanse woord voor vlinder. 

"Dat zou logisch zijn. Kylie en haar vriend Tarvis Scott hebben pas matchende vlindertattoo's laten plaatsen. De kinderkamer was volledig ingericht met vlinders en er stonden zelfs vlinders op de taart van het babyfeestje. Er werd ook verschillende keren ingezoomd op de insectvormige ringen van Jenner."

Travis Scott heeft sinds kort ook een single genaamd 'Butterfly Effect', wat de geruchtenmolen alleen maar harder doet draaien. 

Tot slot deelde Kris Jenner, Kylie's moeder, een specifieke kleur liptint uit de collectie van haar dochter op Instagram: "Posie K is één van mijn favoriete kleuren", schreef ze. Posie, zo merkten fans op, zou kort kunnen zijn voor Mariposa. 

Het zou niet de eerste keer zijn dat er een niet vaak voorkomende naam wordt uitgekozen in de familie. Zo heten de kinderen van Kim Kardashian, Kylie's halfzus, North (in een woordspeling op haar achternaam, West), Saint en Chicago. 

Een foto die is geplaatst door null (@jonboytattoo) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.