Familievete bijgelegd: weduwe Hazes en kleinzoon voor het eerst samen op de foto

Rachel Hazes
Getty/Instagram Rachel Hazes
De ruzie tussen André Hazes Jr. en zijn moeder Rachel is bijgelegd. Dat bewijst de - allereerste - foto die de zanger op Instagram deelt van zijn zoontje met zijn moeder. 

Vertederend, kleine André Hazes die opkijkt naar zijn oma Rachel. Een tafereel dat vier maanden geleden nog ondenkbaar was... 

(lees verder onder de foto's)

🙏🏻

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

Met oma ☺️

Een foto die is geplaatst door null (@moniquenoell) op

Meer dan twee jaar had André Hazes Jr. geen contact met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne, nadat "een discussie uit de hand was gelopen". De ware reden van hun breuk is nooit duidelijk geworden, al meenden sommigen dat Andrés relatie met de 17 jaar jongere Monique er voor iets tussen zat.

(lees verder onder de foto)

André Hazes Jr. met zijn vriendin Monique en hun zoontje André.
Instagram André Hazes Jr. met zijn vriendin Monique en hun zoontje André.

Het leek nooit meer goed te komen. Zelfs toen André op 25 oktober 2016 vader werd, was oma Rachel niet welkom. Toen zij vorig jaar in de psychiatrie belandde, moest ze niet op haar zoon rekenen. Hij hield het bij een "spoedig herstel" via sociale media.

(lees verder onder de foto)

Maar afgelopen kerst reikte Monique haar schoonmoeder de hand: ze nodigde haar uit op een familiediner. Het was de eerste keer dat Rachel haar kleinzoon in de armen kon sluiten. Sindsdien wordt het contact langzaam maar zeker hersteld.

Toen alles nog koek en ei was: Rachel met dochter Roxeanne en zoon André.
ANP Kippa Toen alles nog koek en ei was: Rachel met dochter Roxeanne en zoon André.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.