Familie Smith boos op YouTuber om 'vies' filmpje over toen 11-jarige dochter Willow

De familie Smith, met Willow tweede van links, en Shane Dawson
Photo News/Instagram De familie Smith, met Willow tweede van links, en Shane Dawson
YouTuber Shane Dawson (31) heeft zich de woede van de familie van Will Smith (51) op de hals gehaald. Zijn vrouw en zoon zijn boos op de vlogger nadat een oude video opdook waarin Shane zichzelf lijkt te betasten bij een poster van Willow, hun toen 11-jarige dochter.

Jada Pinkett-Smith en Jaden Smith laten op Twitter weten het walgelijk te vinden dat de 31-jarige Shane Willow (nu 19) op zo'n jonge leeftijd heeft "geseksualiseerd". "Aan Shane Dawson... ik heb het gehad met de excuses", schrijft Jada. "Shane Dawson, ik walg van je", laat Jaden dan weer weten. “Jij seksualiseert een elfjarig meisje, dat toevallig m’n zusje is. Dat is absoluut niet grappig en op geen enkele manier oké.”

De tweets van Jada en Jaden komen daags na een nieuwe video van de vlogger waarin hij zijn excuses aanbiedt voor andere vlogs uit het verleden. Shane besloot vrijdag sorry te zeggen nadat hij onder vuur kwam te liggen voor het gebruik van blackface, het n-woord en andere racistische termen. Op zijn oude filmpje van Willow heeft hij nog niet gereageerd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.