Ex-vriend Selena Gomez vertrouwde Justin Bieber niet

Hij kreeg uiteindelijk gelijk

Selena Gomez en The Weeknd
Photo News Selena Gomez en The Weeknd
Rapper The Weeknd (27) had sinds januari dit jaar een relatie met zangeres Selena Gomez. Die laatste is sinds kort echter terug samen met haar ex-vriend, Justin Bieber.

Hoewel aanvankelijk werd beweerd dat The Weeknd er helemaal geen problemen mee had dat Selena en Justin terug als vrienden met elkaar omgingen, ligt de waarheid wel wat anders. 

"Hij heeft Justin nooit vertrouwd in de buurt van Selena," klinkt het bij insiders. "Hij vertrouwde haar wel, maar wist dat Bieber op een gegeven moment iets zou proberen."

The Weeknd had ondertussen ook een doorlopende vete met Bieber, die te maken had met hun muziek. Geen van beiden waren ze elkaars fan, en dat lieten ze meermaals horen. 

Justin heeft daarnaast ook steeds beweerd dat hij altijd van Selena heeft gehouden, en dat hij haar terug wilde. De achterdocht van The Weeknd blijkt dus op z'n minst deels gegrond, nu Selena na haar breuk met de rapper terug in de armen van haar ex valt. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.