Ex van Kim Kardashian doet boekje open over hun seksleven, maar zij verweert zich: “Hij is een pathologische leugenaar”

Kim Kardashian verweert zich tegen de seksverhalen van haar ex Ray J. “Hij is een pathologische leugenaar”, schrijft ze op Twitter.
Photo News Kim Kardashian verweert zich tegen de seksverhalen van haar ex Ray J. “Hij is een pathologische leugenaar”, schrijft ze op Twitter.
Kim Kardashian (38) heeft op Twitter afgerekend met haar ex Ray J (37), nadat hij getuigde over hun seksleven. Allemaal leugens, beweert Kim op Twitter. 

Ray J is de man met wie Kim Kardashian in 2003 haar wereldberoemde sekstape opnam. Tijdens een nachtje stappen in Londen zou de zanger geroddeld hebben over zijn seksleven met Kim. Hij vertelde omstaanders dat ze erg kieskeurig was als het op intimiteit aankwam. Dat meldt de krant The Sun.

“Kim en ik hadden leuke tijden. Marathonsessies zelfs. Maar ze vond het niet leuk om bezweet te raken en stopte soms zelf om haar make-up aan te brengen. Ze wou er altijd goed uitzien tijdens de seks, met de juiste belichting”, aldus Ray J.

Volgens Kim Kardashian zelf zijn het allemaal leugens. “Hij is een pathologische leugenaar. Geloven jullie dit verhaal echt? Dat vind ik te grappig”, reageert de realityster op Twitter. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jurgen Van Den Bergh

    Ik geloof het allemaal.

  • wim CLAES

    content dat ik daar niet moet aan beginnen...

  • Johan Meulenbergs

    Die heeft alleen stomende seks met een man als die man heeeeel veel geld heeft.