Ex van George Michael opgepakt

George Michael en Fadi Fawaz (links).
rv George Michael en Fadi Fawaz (links).
De ex van George Michael is gearresteerd omdat hij het huis van de overleden zanger “aanzienlijke schade” zou hebben toegebracht. Fadi Fawaz werd in handboeien afgevoerd nadat buren hem op het dak hadden gezien van het miljoenenpand in Regent's Park in Londen.

De 46-jarige voormalig kapper woonde in het huis van George Michael, die in december 2016 op 53-jarige leeftijd overleed. Ze hadden sinds 2015 een relatie.
Getuigen hoorde Fawaz schreeuwen, voordat hij in een politiebus stapte: "Ik ga daar niet heen, ik blijf hier, ik wil hier blijven". Nu zit hij vast op een politiebureau in Noord-Londen.

De ex-vriend van George Michael zou woedend zijn over het feit dat de zanger hem geen cent heeft nagelaten uit zijn miljoenenerfenis. Volgens bronnen wil hij het testament aanvechten om zo toch aanspraak te maken op een deel van het fortuin.

Het huis van George Michael in Londen waar zijn ex-vriend Fadi Fawaz werd gearresteerd.
BSRagency BSR Agency Het huis van George Michael in Londen waar zijn ex-vriend Fadi Fawaz werd gearresteerd.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marie Vandam

    Eindelijk ! Het is hem alleen om het geld te doen Er is een reden voor dat George hem niet in zijn testament vermelde

  • huib matthijssen

    niet getrouwd, niet vernoemd inntestament. Dat word noppes, nada, njente, zero.