Ex dwingt Mel B tot drugs- en alcoholtest

Mel B
Willy Sanjuan/Invision/AP Mel B
Mel B is in de voogdijzaak om dochter Madison akkoord gegaan met onaangekondigde drugs- en alcoholtesten. Haar ex Stephen Belafonte had dat aangevraagd bij de rechter, nadat vorige week een voormalige nanny Mel beschuldigde van alcoholmisbruik.

Eerder maakte de voormalig Spice Girl al wereldkundig dat ze na de finale van America's Got Talent, waar ze jurylid is, een behandeling zal ondergaan in een kliniek. In de talkshow van Ellen DeGeneres sprak ze geruchten dat dat was vanwege verslavingen tegen. "Ik ben geen alcoholist. Ik ben geen seksverslaafde. Maar ik zat tien jaar lang in een intense relatie."

In een eerdere scheidingsovereenkomst kwamen Mel en Stephen overeen dat zij allebei geen drugs en alcohol mogen gebruiken in de negen uur voor hun zevenjarige dochter bij hun verblijft. Ook moeten ze nuchter blijven zolang Madison bij hen is. De zangeres zal daar de komende vier maanden geregeld onverwacht op gecontroleerd worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.