Evi Hanssen is opnieuw verliefd

Evi Hanssen en Kurt Loyens zijn verliefd.
Joe/Kristof Pieters Evi Hanssen en Kurt Loyens zijn verliefd.
Evi Hanssen (39) heeft opnieuw de liefde gevonden. Het gaat over Kurt Loyens, een regisseur en productiedesigner. 

Veel meer details wil het tv-gezicht en radiostem niet kwijt over haar relatie. Loyens had al heel wat succes in de filmwereld. Zo ontwierp hij sets voor 'Van Vlees En Bloed', 'Salamander' en de Amerikaanse versie van 'Loft', zo weet het Nieuwsblad. Vorig jaar won hij zelfs de Ensor voor beste art director dankzij de film 'Storm'. 

Evi is in ieder geval heel gelukkig: "Ik had niet verwacht dat ik dit nog zo zou meemaken. Het is nog pril, maar het voelt heel goed." Een mooie verandering sinds ze haar ziel op tafel legde in het programma 'The Therapist'. Daar verklaarde ze toen nog heel wat anders: "Ik kan niet gelukkig zijn. Mijn ouders waren gescheiden, een van mijn broers was psychiatrisch patiënt: het is niet zo dat er me nooit iets is overkomen. Toen ik zelf gescheiden ben, herkende ik me in de manier waarop mijn moeder daar destijds mee is omgegaan. Eenzaamheid is iets dat je overvalt. Je kan alleen zijn en het naar je zin hebben, en je kan echt eenzaam zijn. Die leegte voel ik als een steen in mijn hart..." 

Evi is gescheiden van haar ex Fred Di Bono en heeft twee zoontjes: Mac (10) en Scout (7). Op radiozender Joe verzorgt ze het programma 'Het Heilig Huis van Hanssen'. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • WILLY ZACHEL

  Ik heb dat mens haar gezicht nooit kunnen zien ik vind het een degoutante verschijning en dat ze verliefd is zal mij een zorgje wezen ik beklaag de vent die zich daar laat aan vangen

 • Michel Mieske

  Naast het feit dat ze bloedmooi is, is het volgens mij ook nog eens een hele lieve vrouw. Vind het geweldig voor haar dat ze een nieuwe relatie heeft en gun haar het beste. Voor wie haar ook op social media volgt: volgens mij heeft deze nieuwe vriend ook niets met IKEA meubels, want haar zelfbouwtafeltje heeft meerdere dagen in stukken op grond gelegen :)

 • Marla Morgan

  Veel sterkte aan dhr. Loyens, je moet wel heel stevig in je schoenen staan om op te kunnen boksen tegen het ego van deze dame.

 • Elke Celis

  Geniet van je verliefdheid Evi, er kan altijd iets moois uit bloeien. En negeer de zelfingenomen azijnpissers!

 • Marc De Vos

  Toch raar dat die bv’s nooit verliefd worden op iemand van aan de kassa van Delhaize of Lidl.