Enrique Iglesias zoent minutenlang met superfan (39) in Amsterdam: “Mijn vriendje gunt het mij”

YouTube
Minutenlang dansen én zoenen met je idool, het is een droom van velen. Voor een Eindhovense fan van Enrique Iglesias werd het echter werkelijkheid. De 39-jarige Josephina werd gisteravond in de Ziggo Dome in Amsterdam het podium op gevraagd en mocht vervolgens minutenlang dansen én zoenen met haar grote idool. “Ik dacht: ‘Is dit echt? Wat moet ik nu doen’?”

Enrique Iglesias staat erom bekend dat hij tijdens liveshows zijn vrouwelijke fans wel eens een flinke pakkerd wil geven, maar toch weet Josephina niet wat haar overkomt als ze, uit een keuze van duizenden gillende vrouwen, minutenlang zeer intiem mag zijn met de Spaanse hunk.

Op de beelden die momenteel rondgaan op YouTube en Facebook is te zien hoe Iglesias zijn megahit ‘Hero’ opdraagt aan de Eindhovense. Hij blijft minutenlang om haar heen dartelen, knuffelt intiem en geeft haar tot wel zes keer een zoen vol op de mond. 

Op dat moment gaat er ‘van alles door haar heen’, aldus Josephina in gesprek met het AD. Ze had stiekem al over het moment gefantaseerd. “Ik dacht: als ik er sta, doe ik het gewoon”, vertelt ze trots. “En hij ging niet achteruit, dus ik pakte hem vol op z’n bakkes!”

“Hij vindt dit oké”

Tegen het einde van de liefdesdans vraagt Iglesias of Josephina getrouwd is. “Ik zei: ‘nee, ik heb een vriendje, hij is oké’. Maar ik bedoelde: hij vindt dit oké! En hij gunt het mij natuurlijk ook, voor Enrique Iglesias mag ik een uitzondering maken, haha.”

De Spaanse zanger brak in 1999, na drie Spaanstalige albums, door met zijn eerste Engelstalige plaat ‘Enrique’. Met hits als ‘Bailamos’, ‘Rhythm Divine’ en ‘Could I Have This Kiss Forever’ met Whitney Houston stond hij wereldwijd in de hitlijsten. Inmiddels zijn er tien studioalbums en in mei verscheen zijn nieuwste single ‘Move to Miami’. Met wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte albums is Iglesias de bestverkopende Spaanstalige zanger.

Vlaamse fan zwom ooit naar zijn villa

Sommige van zijn fans gaan wel heel ver in hun adoratie. In 2014 werd Iglesias gevraagd naar zijn meest vreemde ontmoeting met een fan. Hij rakelde toen een verhaal op over de Vlaamse Valérie. Zij vloog ooit naar Miami, stak haar kleren onder een brug en zwom vervolgens anderhalve kilometer de baai over naar de villa van Iglesias, waar ze halfnaakt ‘s nachts binnenbrak. De verbaasde superster bracht haar tot bedaren en diende geen klacht in. Samen met partner Anna Kournikova bracht hij Valérie naar het hotel waar ze verbleef. “Ze moet daarna terug naar België zijn gevlogen”, aldus Iglesias in een interview met de Britse krant Metro.
47 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • michel De Blay

  Dit is een duidelijk bewijs dat Trump het bij het goede eind had. Vrouwen zijn tot alles bereid,als de persoon maar geld of macht heeft. Op dat moment is er van # MeToo geen sprake.

 • Marcel Bontinck

  Binnen 20 jaar kan ze een schadevergoeding eisen wegens ongewenst intimiteiten.Hezelfde is gebeurd met Ronaldo maar dan niet op een podium.

 • Vera Franck

  Ze waren met 2 toch om erin mee te gaan of niet . Hij zal het voorbeeld van zijn vader aannemen he , die heeft ook niets anders dan gehoerd en geboerd . Deze vrouw heeft haar goesting gehad .

 • Wessel Diekman

  Heel veel jaloerse reacties op dit artikel van mensen die niet eerlijk zijn. Van mij mag m'n vriendin dat ook doen. Geen probleem. Ook als ze sex hebben vind ik het ok en ik verwacht het niet eens andersom. Van elkaar houden betekent niet elkaar bezitten. Als zij een fantastische avond heeft, houdt van haar vriend is het allemaal prima. Lang leve de vrijheid.

 • Eline Ducasteele

  sorry hoor maar hy is ook in fout want dien eeft evengoed een relatie.