Emotioneel afscheid van Bart Van den Bossche

photo_news
In het crematorium van Wilrijk hebben enkele honderden familieleden, vrienden en heel wat voormalige collega's afscheid genomen van Bart Van den Bossche. De bekende presentator en zanger van hits als 'De heuveltjes van Erika' en 'Ga met me mee' overleed zondag op 48-jarige leeftijd totaal onverwacht aan een hartaderbreuk.

De familie van Van den Bossche had vooraf laten weten dat iedereen die Bart een warm hart toedroeg welkom zou zijn om afscheid van hem te nemen. Er daagde dan ook heel wat bekend en minder bekend volk op in het crematorium. Bij het begin van de plechtigheid zat de zaal al overvol.

Onder de aanwezigen was een hele waslijst aan voormalige collega's zoals Jo Vally, Luc Steeno, Rocco Granata, Will Tura, Wendy Van Wanten en Bart Kaell. Ook andere bekende Vlamingen als Johan Verstreken, Ben Crabbé en 'Zaki' kwamen een laatste groet brengen.

Diep onder de indruk
Heel wat genodigden waren na afloop erg onder de indruk van het eerbetoon aan Van den Bossche. De dienst was opgehangen aan het oeuvre van de zanger, met tussendoor heel wat persoonlijke getuigenissen van onder andere zijn kinderen.

Bart Van den Bossche brak begin jaren '90 door als zanger, maar is bij het grote publiek ook bekend als presentator van vtm-programma's als Videodinges en Puzzeltijd. Nadien was hij ook nog een tijd belspelpresentator, tot die werden stopgezet. Hij bleef al die jaren ook nog actief als zanger.

Photo News
belga
belga
photo_news
belga
photo_news
BELGA
photo_news
belga