Emma Stone sluit miljoenendeal met Louis Vuitton

Photo News
Volgens Page Six heeft de La La Land-actrice na twee jaar onderhandelen een miljoenendeal gesloten om zich voor de komende twee jaar aan het Franse luxemerk te verbinden. Binnenkort zal de samenwerking worden aangekondigd, verwacht de New York Post.

Emma Stone zal voor Vuitton opduiken in commercials en advertenties in glossy's en zal daarnaast op rode lopers verschijnen in dure Louis Vuitton-jurken.

Volgens een bron van de krant had de Franse producent van luxegoederen LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) veel geduld nodig om Stone over te halen voor de klus. Ze was aanvankelijk erg terughoudend. Met de overeenkomst zou een bedrag van 6 tot 10 miljoen dollar gemoeid zijn.

Alicia Vikander ging Emma Stone voor, zij verbond zich in 2015 aan het merk. Andere sterren die meewerkten aan campagnes van het Franse modehuis zijn Diane Kruger, Uma Thurman, Gisele Bündchen, Pharrell Williams, Scarlett Johansson, Kanye West, Angelina Jolie, Muhammad Ali en Michelle Williams.

Alicia Vikander op de opening van een Louis Vuitton-winkel in Parijs op 2 oktober.
Getty Images Alicia Vikander op de opening van een Louis Vuitton-winkel in Parijs op 2 oktober.
Michelle Williams tijdens de Fashion Week in Parijs op 3 oktober.
Photo News Michelle Williams tijdens de Fashion Week in Parijs op 3 oktober.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.