Emma Roberts poseert zonder photoshop in lingerie

Instagram
Tieneridool Emma Roberts heeft op Instagram een voorsmaakje gegeven van haar nieuwe shoot voor het Amerikaanse lingeriemerk Aerie. De actrice werd meer bepaald gestrikt voor de campagne #AerieREAL, waar geen Photoshop aan te pas zal komen.

American Eagle, het bedrijf achter de ondergoedlijn Aerie, besloot een jaar geleden om voor zijn campagnes geen gebruik meer te maken van Photoshop. Het merk wil zo aantonen dat het oke is om 'real' te zijn. De onbewerkte foto's waren een gigantisch succes. Dat zal dit jaar niet anders zijn, nu het bedrijf de Amerikaanse actrice Emma Roberts wist te overtuigen.

Roberts nam het aanbod aan, omdat ze het belangrijk vindt om het cliché van de perfecte actrice of zangeres te doorbreken. "Ik heb me eigenlijk nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld tijdens een shoot, wat heel fijn is, want je hebt geen vangnet. Toen ik het resultaat zag, vond ik het fantastisch. Dit ben ik met kleding waarin ik me goed voel", vertelt Emma tegen Refinery29.

Emma Roberts werd bekend door de televisieserie Unfabulous en haar rollen in tienerfilms als Aquamarine en Wild Child. Enkele maanden geleden maakte ze bekend dat ze haar verloving met acteur Evan Peters had verbroken.

#aerieREAL #nofilter @aerie 🍉

Een foto die is geplaatst door null (@) op

So happy to be celebrating my unretouched @aerie campaign with all my closest friends tonight #aerieREAL

Een foto die is geplaatst door null (@) op