Emma Roberts gaat trouwen

Getty Images for H&M
Emma Roberts en Evan Peters gaan trouwen. Dat maakte de Amerikaanse entertainmentshow Extra vandaag bekend. Peters zou de 'We're The Millers'-actrice tijdens de feestdagen in New York ten huwelijk hebben gevraagd, waarna het stel naar Londen vloog om er Nieuwjaar te vieren.

De 22-jarige Emma werd voor het eerst met haar verlovingsring gespot toen ze op weg naar New Orleans was voor de opnames van 'American Horror Story: Coven'.

Huiselijk geweld
Emma en Evan (26) werden in 2012 een koppel nadat ze elkaar op de set van 'American Horror Story' leerden kennen. De twee haalden vorig jaar nog de krantenkoppen nadat Emma gearresteerd werd voor huiselijk geweld. De actrice zou Evan tijdens een uit de hand gelopen ruzie een bloedneus hebben geslagen en een bijtwonde hebben bezorgd. Roberts werd diezelfde dag opgepakt door de politie van Montreal. Evan weigerde echter om een klacht in te dienen tegen zijn vriendin, die hij sinds het incident "de liefde van mijn leven" noemt.

Na het incident kwamen meer en meer details over hun passionele relatie aan het licht. "Emma kan voor heel wat drama zorgen", vertelde een bron vorige zomer aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Zo zou de actrice zich helemaal laten gaan in discussies en durven de stoppen nogal snel door te slaan. "Die twee gaan echt niet uit elkaar. Ze zijn smoorverliefd op elkaar wanneer het goed gaat."

Extreme relatie
"Hun relatie is nogal extreem", voegt een tweede ingewijde eraan toe. "Ze gedragen zich op een zeer passionele manier."

Getty Images