Emma Roberts breekt met verloofde (en heeft mogelijk al een nieuw lief)

Emma Roberts brak met verloofde Evan Peters.
REUTERS Emma Roberts brak met verloofde Evan Peters.
Na een jarenlange knipperlichtrelatie lijkt de koek nu echt op te zijn voor Emma Roberts (28) en haar verloofde Evan Peters (32). Peters haalde zijn spullen weg uit hun huis, terwijl Roberts al een nieuwe liefde gevonden lijkt te hebben in acteur Garrett Hedlund (34). 

Volgens goed ingelichte bronnen is het over en uit voor actrice Emma Roberts en haar verloofde Evan Peters. De twee leerden elkaar kennen in 2012 op de set van de film ‘Adult World’, en verloofden zich amper een jaar later. In 2015 gingen ze uit elkaar, maar amper drie maanden later bleek de liefde toch te sterk. In de lente van 2016 hielde ze het nogmaals voor bekeken, maar opnieuw duurde het maar een paar maanden voor het acteurskoppel weer bij elkaar kwam. Nu lijkt de breuk toch definitief, vertelt een bron aan Us Weekly. “Emma en Evan stevenden af op een breuk en zijn nu gewoon vrienden. Evan is verhuisd. Het was geen slechte breuk." 

Het lijkt erop dat Roberts, het nichtje van die andere beroemde actrice, Julia, ondertussen al een nieuwe geliefde heeft. Ze wordt regelmatig gespot met acteur Garrett Hedlund, die momenteel te zien is in de Netflix-film ‘Triple Frontier’, en die uitjes worden steeds romantischer, vertellen de bronnen. “Garrett en Emma zijn al langer vrienden, maar dit is heel nieuw, casual, en nog maar een paar weken oud.”

De sterren hebben nog niet gereageerd op het nieuws. 

Garrett Hedlund, de man met wie Roberts nu een relatie zou hebben.
Photo News Garrett Hedlund, de man met wie Roberts nu een relatie zou hebben.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.