Ga naar de mobiele website
^ Top

Elton John reserveert hotelkamer voor zijn brillen

epa
Dat Elton John als artiest bijzondere eisen durft stellen, is geen geheim. Voor zijn mini-tournee dooheen Brazilië bakt de Britse zanger het nu echter wel heel bruin: zo zou hij een extra hotelkamer geboekt hebben om zijn kleurige brillen in te bewaren, weet de lokale krant 'Pampulha'. De temperatuur moet er constant zestien graden bedragen.

Daarnaast verwacht Elton dat zijn suite versierd wordt met bloemen, meerbepaald tachtig rode en 32 witte rozen verdeeld over zeven vazen. En nu we toch bezig zijn, ook nog vier vazen van twee meter hoog met palmbomen in de kleedkamer.

Aluizer Malab, de man die instaat voor het optreden van 9 maart in het voetbalstadion van Mineirao, willigt zijn grillen maar al te graag in. "Dit valt toch nog mee? Hij is een zeer gedisciplineerde artiest." Eerder had John ook al eens gepolst naar een kleedkamer die groot genoeg was om tien mensen in onder te brengen, met onder meer een sofa, 'liefdeszeteltje' en stoel met armleuning.

Al kan het natuurlijk altijd nog gekker: Robbie Williams vroeg ooit eens kumquats (een kleine citrusvrucht; nvdr), een bonsaiboom, vier asbakken, proper ondergoed en een fotokader van presentator Bob Holness.

epa
afp
epa
epa
Meer over


Meld een bug