Elton John grote fan van Gwyneth Paltrows vaginakaars: “Hij kocht er veel. Erg veel”

Elton John blijkt grote fan van de vaginakaarsen van Gwyneth Paltrow
Photo News Elton John blijkt grote fan van de vaginakaarsen van Gwyneth Paltrow
Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar de Britse zanger Elton John (72) blijkt grote fan te zijn van Gwyneth Paltrows (47) laatste uitvinding: de vaginakaars. Volgens parfumeur Douglas Little schafte de zanger zich meteen een hele hoop exemplaren aan. 

Het was zo'n week geleden groot nieuws: Gwyneth Paltrow verkocht op de website van haar lifestylemerk Goop een geurkaars met de opmerkelijke naam ‘This Smells Like My Vagina’. De kaars verkocht als zoete broodjes. En volgens parfumeur Douglas Little, die Gwyneth hielp bij het ontwerpen van de kaars, heeft het item ook enkele bekende fans. “Elton John heeft een hele hoop kaarsen gekocht", verklapt hij an The Cut. “Veel. Als in: erg veel. Hij is een fan.” En hij niet alleen, want het item was in geen tijd uitverkocht, tot grote wanhoop van heel wat geïnteresseerden. “We zijn door zoveel mensen opgejaagd en gestalkt”, zegt Little. “Ik zag dat de kaars zelfs voor een waanzinnige prijs op eBay werd verkocht.”

(Lees verder onder de foto.)

Gwyneth Paltrow verkoopt kaars die naar haar vagina ruikt
EPA Gwyneth Paltrow verkoopt kaars die naar haar vagina ruikt

Toch wil de parfumeur iets ophelderen. “De pers is echt op het idee gesprongen dat de geur van de kaars ook de geur van Gwyneths vagina is. Dat is niet het geval”, liet hij nog weten. “Het heet: ‘This Smells Like My Vagina', waarmee we verwijzen naar de persoon die de kaars vasthoudt. Het is speculatief en leuk.”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • robrecht Peeters

    een bestseller nu al bedenk wat zou het geworden zijn met een fallusvormige kaars....een kaskraker van jewelste

  • joseph verbeke

    Amaai, de westerse wereld gaat er op vooruit!

  • Raoul Rouma

    Indien je rijk bent koop je wat je niet kent en mocht ik kiezen prefereer ik de vagina kaars boven een eventuele peniskaars.