Elon Musk en Grimes veranderen voor derde keer naam van zoontje

AFP
Het zoontje van zangeres Grimes (32) en Tesla-ondernemer Elon Musk (48) is nog maar zes weken oud, maar het kereltje leeft al onder zijn derde naam. Uit documenten die TMZ in handen heeft, blijkt dat de jongen nu X AE A-XII Musk heet.

Na de geboorte van de kleine spruit maakten zijn ouders bekend dat hij de naam X Æ A-12 had gekregen. Grimes legde op Twitter uit dat de X stond voor het onbekende, Æ is de elvenspelling van AI (artificiële intelligentie) en de A-12 verwijst naar een vliegtuig dat de voorloper was van de SR-17, het favoriete toestel van de kersverse ouders.

Al snel bleek dat de staat Californië geen cijfers accepteert in namen, dus werd het getal 12 in de naam van het jongetje omgezet in Romeinse cijfers. Maar nu blijkt dat ook X Æ A-XII niet is goedgekeurd, omdat Æ niet voorkomt in het alfabet. Daarom gaat het kind nu verder als X AE A-XII.

De naam van de kleine, het eerste kind van Grimes en het zevende van Musk, wordt in alle versies uitgesproken als Ex Ash A Twelve.

Lees ook: 

Dit is de bijnaam van X Æ A-12, het kind van Grimes en Elon Musk

PORTRET. Gek of geniaal: is Elon Musk de nieuwe Mozes die ons naar het land van melk en honing leidt, of een ordinaire koopman in de tempel? (+)

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.