Ellen DeGeneres reageert op knotsgekke theorie van Trump Jr.

Ellen Degeneres
AP Ellen Degeneres
Ellen DeGeneres vindt het een hele eer dat de zoon van Donald Trump haar ervan verdenkt mee te werken aan een samenzwering tegen zijn vader. Dat grapt de presentatrice donderdag in haar show, zo blijkt uit een voorstukje.

"Ik ben vereerd dat je denkt dat ik machtig genoeg ben om onderdeel uit te maken van een politiek complot", zegt ze in de video. "Het spijt me dat ik je teleurstel, maar ik maak geen deel uit van de 'Deep State'."

De Deep State zou een organisatie zijn van mensen in de overheid die samenspannen om president Trump onderuit te halen. Eric Trump refereerde aan de groep in een tweet waarin hij afgaf op de suggesties van te volgen mensen die hij van Twitter kreeg: Barack Obama, Hillary Clinton en Ellen DeGeneres. Allemaal leden van de 'Deep State', zo concludeerde hij.

Ellen vraagt zich in de clip van haar komende uitzending af wie of wat de Deep State nu precies is. "Wat is de Deep State? Ligt het in de buurt van Dollywood? Want dan ben ik erbij!". Ook haalt de dierenactiviste het jaagverleden van de zoons van de president aan. "Welke is Eric ook alweer", vraagt ze zich hardop af. "Was hij degene die de olifant doodde of de cheeta?"
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Diane Bernaerts

    Aan die Trumps mankeert toch allemaal iets, hoor!

  • annie dupont

    knap hoe ze op die idioot reageert