Ellen DeGeneres barst in tranen uit op tv over Kobe Bryant: “Zeg mensen dat je van ze houdt, doe het gewoon”

Ellen DeGeneres barstte maandag in tranen uit toen ze het had over de dood van Kobe Bryant.
The Ellen Show Ellen DeGeneres barstte maandag in tranen uit toen ze het had over de dood van Kobe Bryant.
Tijdens de opnames van haar talkshow op maandag, sprak Ellen DeGeneres (62) haar publiek op geëmotioneerde wijze toe. Ellen kreeg het moeilijk wanneer ze het had over de dood van Kobe Bryant, en liet haar tranen de vrije loop.

“Vandaag is het maandag, gisteren was het zondag. Het was mijn verjaardag en de Grammy’s werden uitgereikt. Ik was genomineerd maar won er geen, maar daar gaat het nu even niet om,” begon Ellen. “Gisteren had eigenlijk een vrolijke dag moeten zijn waarop veel gevierd werd. Maar toen kregen we tragisch nieuws te horen over Kobe Bryant, waardoor alles binnen een seconde veranderde. En daar wil ik het over hebben.” Vervolgens krijgt de talkshowhost het moeilijk, maar ze probeert de tranen te verbijten.

“Het leven is kort en fragiel, we weten niet hoeveel verjaardagen we nog zullen hebben. Maar we hebben geen verjaardag nodig om iets te vieren, vier gewoon het leven. En als je iemand niet hebt verteld dat je van hem of haar houdt, doe dat dan nu. Bel je vrienden, app je vrienden, zeg dat je van ze houdt. Knuffel ze, kus ze, omarm ze,” dringt ze aan. “Bedankt dat jullie er allemaal zijn. Ik waardeer dat vandaag nog meer dan normaal en dan dat ik gisteren deed. En morgen zal ik het weer meer waarderen dan vandaag, omdat het leven kort is.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • kris deka

    Ze moeten nu niet overdrijven eh.