Eindelijk! Marco Borsato komt nog eens naar ons land

anp

Goed nieuws voor de fans van onze noorderbuur Marco Borsato. De zanger staat op 19 november in de Ancienne Belgique in Brussel. "Eindelijk!", zullen de meesten denken, want de voorbije twee jaar stond Borsato bijna niet meer op een Belgisch podium.

Nu kennen we ook de reden daarvoor: hij was superdruk bezig met een nieuw album, 'Thuis', dat op 17 november verschijnt. De nummers op die nieuwe plaat zal hij in de AB voorstellen aan al zijn fans, al zal Marco er zeker ook de allerbekendste nummers van zijn repertroire brengen. Wie al wil oefenen om mee te zingen, de eerste single van zijn nieuwe album, ook 'Thuis' genoemd, is al te koop en te beluisteren sinds eind vorige week.

Ook bij ons was snel zijn de boodschap. De tickets vlogen de deur uit. In Nederland waren zijn vijf shows er direct uitverkocht.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ilse Vanhove

  serieus af wat!!! kaarten zijn al uitverkocht!!! waarom maar 1 concert, kunt toch weten dat het onmiddellijk uitverkocht zal zijn!!! plan maar al een extra concert Marco!!!

 • Nikïta Packet

  Gelukkig dat 't niet in het sportpaleis is dan

 • Peter Gijselaar

  Moet da nu echt.Kunnen ze da sportpaleis ni afbreken.

 • luck beus

  hln geeft hier verkeerde informatie, marco Borsato stond de laatste 2 jaar wel op een belgisch podium, marco Borsato stond immers dit jaar nog op het podium te werchter in juli, dus slechts 3 maand geleden hij was in het voor programma van robbie Williams, vreemd dat hln dit niet weet,

 • De Kleine Jordy

  En zoals steeds zal het Sportpaleis weer vollopen omdat dat nu eenmaal de mode is blijkbaar . Zet daar een Kat met een hoge hoed op het podium en de zaal zit vol . Niet te begrijpen maar ja .