Ein Prosit mit Jean-Marie

Benoit De Freine

Het was niet in 'zijn' München, maar het initiatief kwam wel uit zijn Brasschaat. Jean-Marie Pfaff (63) trok het voorbije weekend in vol ornaat naar het Oktoberfest in Antwerpen. Dat de doelman goed weg kon met de grote pullen, hoeft niet te verwonderen. Eerder deze week trok hij ook al naar München om daar het échte Oktoberfest bij te wonen. Een plaats waar hij traditioneel als een held wordt onthaald, en waar niemand vergeten blijkt dat hij van '82 tot '88 met zijn Bayern drie keer de landstitel, twee keer de beker en twee keer de supercup won.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • WILLY ZACHEL

  En uiteraard zal het wel gratis zijn

 • mireille GELDOF

  Hij WAS een werelddoelman,dat is al een tijdje geleden.Wat ging hij anders doen van werk,een ander mens werkt en presteert niet. Gaan op pensioen ,en genieten De ganse familie PFAFFS ,blijven maar rondlopen,zeker als er een graantje mee te pikken is. Doen niks gratis!!!!!

 • Cooks Roy

  Tiens, er staat geen naam van een biermerk op zijn kraag?

 • André Van der Poorten

  Het bier mag voor hem dan al gratis geweest zijn , zijn aanwezigheid trekt veel mensen aan , dus de verkoopcijfers de lucht in !

 • Paul Alix

  Jean-Marie nog altijd een werelddoelman van formaat.