Eerste Vogue cover voor dochter Cindy Crawford

Kaia Gerber
EPA Kaia Gerber
Kaia Gerber, de 16-jarige dochter van supermodel Cindy Crawford en haar man Rande Gerber, heeft haar allereerste solo cover voor het modeblad Vogue te pakken. De Franse editie van het wereldberoemde tijdschrift, Vogue Paris, plaatste de schoonheid op de voorkant van de februari-editie van het magazine. Moeder Cindy was destijds 20 jaar toen ze voor het eerst alleen de cover van Vogue sierde.

Kaia is in de wolken met haar cover, zo laat ze op Instagram weten: 'Ik geloof dat ik droom! Dank je wel Vogue Paris en iedereen die heeft meegewerkt aan deze cover...ik ben het gelukkigste meisje op aarde! Niets dan liefde voor jullie allemaal!'

De loopbaan van 'Crawford Junior' verloopt zeer voorspoedig. In september werd Kaia voor bijna alle grote merken geboekt tijdens de modeweken van New York en Parijs. Zo liep de tiener onder meer voor de modehuizen Alexander Wang, Marc Jacobs en Chanel en was ze samen met haar moeder Cindy te zien in de show van Versace in Milaan.

Kaia heeft inmiddels ook een aantal lucratieve deals op haar naam staan. Zo is ze onder meer het gezicht van Omega en is de dochter van Cindy te zien in campagnes van Calvin Klein en Marc Jacobs.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.