Eerste naam van FACTS bekend: ‘James Bond’- acteur Mads Mikkelsen komt naar Gent

Mads Mikkelsen komt naar FACTS in Gent.
Photo News Mads Mikkelsen komt naar FACTS in Gent.
De Vlaamse Comic Con FACTS - een beurs over tv, film, strips en games die tot een niche behoren - heeft haar eerste gast bekendgemaakt: acteur Mads Mikkelsen. Hij is bekend van zijn hoofdrol in ‘Hannibal’ en zakt begin april af naar Gent.

We kennen Mikkelsen ook uit ‘Rogue One: A Star Wars Story’, uit de Marvel-film ‘Doctor Strange’ en uiteraard als James Bond-schurk Le Chiffre in ‘Casino Royale’. Fun fact: Mikkelsen was ook te zien als accountant in de videoclip van Rihanna’s ‘Bitch better have my money’.

Mikkelsen is te gast op FACTS Spring 2019 op zaterdag 6 en zondag 7 april. Deze beurs gaat - naar goede traditie - opnieuw door in Flanders Expo Gent. Hij zal er op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels. Hoeveel een foto met Mikkelsen kost, is nog niet duidelijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.