Een marmeren deegrol, wijnglazen en een yogamat uit kurk: dit wil Jennifer Lawrence als huwelijksgeschenk

Jennifer Lawrence stelde haar verlanglijstje op voor Amazon.
Amazon Jennifer Lawrence stelde haar verlanglijstje op voor Amazon.
Nu Jennifer Lawrence (29) volgens heel wat bronnen al voor de wet getrouwd is, zal ook het huwelijksfeest van de actrice en haar man, kunsthandelaar Cooke Maroney, niet lang meer op zich laten wachten. En omdat je op zo’n feest natuurlijk niet met lege handen kan toekomen, stelde Jennifer een verlanglijstje op waaruit haar gasten een cadeautje kunnen kiezen.

Jennifer is normaal gezien erg op haar privéleven gesteld, maar omdat ze een samenwerking met Amazon, een Amerikaans e-commercebedrijf, is aangegaan, deelde de actrice haar huwelijkslijst op hun website. Die lijst is ingedeeld in zeven categorieën: ‘alles voor een geslaagde apero’, ‘reizen’, ‘keukenspullen’, ‘entertainment voor in de tuin’, ‘gezondheid en wellness’, ‘tafelaankleding’ en ‘slim wonen’.

Na een blik op het lijstje leren we dat Jennifer - en Cooke - onder anderen een koperen fondueset (ter waarde van 103 euro), enkele wijnglazen (goed voor 36,50 euro voor een set van twee), een GoPro-camera (voor een prijs van 299 euro), een marmeren deegrol (voor een schamele 15 euro), een yogamat gemaakt uit kurk (met een prijskaartje van 36,5 euro), enkele katoenen servetten (waarvoor je maar 17 euro zal betalen voor 6 exemplaren) en een robot-kuishulp (met een waarde van 410 euro) willen krijgen. Elk geschenk is - natuurlijk - via Amazon te verkrijgen.

Dit wil Jennifer graag voor een geslaagde apero.
Amazon Dit wil Jennifer graag voor een geslaagde apero.
Het ‘reizen’-verlanglijstje.
Amazon Het ‘reizen’-verlanglijstje.
De keukenspullen zou Jennifer graag krijgen.
Amazon De keukenspullen zou Jennifer graag krijgen.
Jennifer maakte ook een verlanglijstje in de categorieën ‘entertainment voor in de tuin’ en ‘gezondheid en wellness’.
Amazon Jennifer maakte ook een verlanglijstje in de categorieën ‘entertainment voor in de tuin’ en ‘gezondheid en wellness’.
En als laatste volgden ook de categorieën ‘tafelaankleding’ en ‘slim wonen’.
Amazon En als laatste volgden ook de categorieën ‘tafelaankleding’ en ‘slim wonen’.

De hele lijst kan je hier vinden. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Michel Jacobs

    Mmmm...marmeren deegrol.....marmer is mooi aan de muur, maar het is een broos kalkgesteente, als ze er lang en veel mee werkt zal de spil snel uitgesleten zijn. Bovendien merk ik aan mijn werkblad dat deeg harder plakt aan gesteente dan aan hout.Nee, ik hoef absoluut geen marmeren deegrol, slecht idee.