Een grote, vliegende eenhoorn-kat en magische krachten: Taylor Swift gaat voluit in vreemd reclamespotje

Taylor Swift gaat voluit in reclamespotje.
Instagram Taylor Swift gaat voluit in reclamespotje.
Taylor Swift heeft niet de meest subtiele persoonlijkheid, om het zacht uit te drukken. Telkens komt ze met nieuwe opvallende en soms zelfs wat bizarre ideeën voor haar videoclips en shows. Deze keer bereikt ze echter het toppunt van gekheid... in een reclamespotje.

Op een gigantische versie van haar kat, Meredith, die er voor de gelegenheid ook uitziet als een eenhoorn, rijdt Swift de zonsondergang tegemoet. Ondertussen strooit ze met glitter om haar magische krachten te tonen. Dat allemaal voor het promoten van een tv-abonnement dat exclusief bepaalde Taylor Swift-content aanbiedt. 

"Kijk mij eens glitter gooien uit een gouden tasje terwijl ik op een eenhoorn-versie van mijn kat zit die zo groot is als een olifant en we door een magisch bos hollen, want ik ben toch zo'n subtiel persoontje", schrijft ze bij het filmpje, dat al voor heel wat hilariteit zorgde op sociale media. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.