Eddie Murphy (57) voor tiende keer vader, 29 jaar na geboorte van eerste zoon

Eddie Murphy
EPA Eddie Murphy
De Amerikaanse acteur Eddie Murphy (57) en verloofde Paige Butcher (39) hebben een zoontje gekregen. Het jongetje is het tweede kind van Paige en alweer het tiende van Eddie.

De baby werd afgelopen vrijdag geboren en kreeg de namen Max Charles. Volgens een woordvoerder van de komiek gaat het met prima met moeder en kind. Eddie en Paige waren al ouders van een dochtertje, de tweeënhalf jaar oude Izzy.

Eddie werd in 1989 voor de allereerste keer vader, ook toen van een zoon. Eric is nu 29 jaar. De relatie met de moeder van zijn oudste was niet van lange duur: het jaar erop beviel zijn volgende vriendin van een tweede zoon, Christian. Murphy trouwde in 1993 met Nicole Mitchell. Ze kregen vijf kinderen: Bria (28), Miles (26), Shayne (23), Zola (18) en Bella (16).

Na zijn scheiding van Nicole in 2006 had Eddie een kortstondige affaire met Spice Girl Mel B, die prompt zwanger raakte. In een interview met RTL Boulevard betwijfelde de acteur of het kind wel van hem was. Twee maanden na de geboorte van Angel (11) in 2007 bleek het meisje wel degelijk een dochter van Eddie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.