Ed Sheeran onthult geheim in nieuwe videoclip

EPA
Onder zijn muts en wollige truien verbergt Ed Sheeran een geheim dat hij in de videoclip 'Shape of You' onthult: meer dan 60 gekleurde tatoeages op zijn bovenlichaam. De 25-jarige zanger wil er nog een dertigtal tekeningen bij laten zetten, onthult zijn tattoo-artiest vandaag.

In 2011 had Ed Sheeran nog geen enkele tattoo, maar nu staat zijn bovenlichaam behoorlijk vol. Hij heeft het afgelopen jaar een 40-tal uur afgezien bij Kevin Paul, een artiest die ook Rihanna en Harry Styles van tatoeages heeft voorzien. Enkele van zijn kunstwerkjes op de roodharige zanger: de iconische lippen van de Rolling Stone, een eerbetoon aan Mick Jagger. Hij koos daarnaast voor zijn favoriete stripfiguurtje: een dino. Ook liet hij het Grammy-beeldje op zijn lichaam vereeuwigen.

Paul onthult vandaag in de Daily Mail hoe hij zijn werk lang geheim moest halen: "Die tatoeages geheim houden was het moeilijkste aan deze klus. Soms kwam Ed naar mij, maar het vaakst ging ik naar zijn huis. We bestelden samen wat fastfood en dan zette ik wat tatoeages. Erg ontspannen allemaal. Ed heeft er nu een dertigtal op zijn romp staan, en nog eens evenveel op zijn armen. Helse pijnen heeft de zanger doorstaan, zeker tijdens het tatoeëren op de ribben heeft hij afgezien. Ed moest de volgende dag naar Italië vliegen. Alle tekeningen hebben een betekenis. Ze verwijzen naar zijn familie, verwezenlijkingen of herinneringen."

In 2011 was er nog geen enkele tattoo bij Ed Sheeran te bespeuren.
photo_news In 2011 was er nog geen enkele tattoo bij Ed Sheeran te bespeuren.
Kos
So who wants to win one of these ? #edsheeran
Can't believe this was so long ago now when we did it .its gone so fast and it's still not finished ha
Tattoo I had done today to help show people anybody can be effected by mental health at any point in there life at any point but what do you think ? I think he did ok