Ed Sheeran kondigt pauze van anderhalf jaar aan om bij zijn vrouw te zijn

EPA
Na 2 jaar lang toeren over de hele wereld met zijn ‘Divide’-tournee last Ed Sheeran een stop in van 1,5 jaar. Dat maakte de zanger bekend tijdens zijn laatste concert van de reeks in zijn woonplaats Ipswich. Dit meldt The Sun.

De 28-jarige Sheeran wil de komende periode tot rust komen en tijd met zijn vrouw Cherry Seaborn doorbrengen. De twee trouwden na jarenlang samenzijn in december 2018 en zouden aan een gezin willen beginnen.

"Dit is een bitterzoet moment voor mij en veel mensen backstage. We zijn 2 jaar lang op tournee geweest en dat komt nu tot een einde. Het voelt alsof je het uitmaakt met je geliefde met wie je al een tijd samen bent. Dit is het laatste concert dat ik geef voor de komende 18 maanden," aldus Ed. Sheeran gaf meer dan 250 shows tijdens zijn ‘Divide’-tournee.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Regine Tytgat

    Indien nodig, blijf langer bij uw vrouwtje.

  • Ben Geerinck

    Fantastisch nieuws! 18 maanden geen Ed te zien!

  • Yves François

    Fantastisch, zijn we daar al vanaf voor een tijd!