Ed Sheeran bouwt extra optrekje... in de vorm van de ark van Noach

Ed Sheeran
EPA Ed Sheeran
Ed Sheeran zit nog altijd met een baksteen in zijn maag. Hij heeft toestemming gekregen van zijn gemeente om een ‘plaats van bezinning’ te bouwen op zijn gigantische landgoed in het Britse Suffolk. Dat nadat hij al verschillende keren ruzie had met zijn buren, over bouwwerken die er eigenlijk niet hadden mogen staan.

Het nieuwe optrekje krijgt de vorm van de ark van Noach, en zou bedoeld zijn als ‘plaats van bezinning’. Het ziet er op de plannen net uit als een kapel, maar zo mag het niet genoemd worden, want Eds aanvraag om er een kapel te bouwen werd vorig jaar geweigerd door het gemeentebestuur. Het zou wel - net als een kerkje - bedoeld zijn om te bidden, om er belangrijke familiemomenten te vieren, om er huwelijken te voltrekken en doopsels uit te voeren. Betekent dit dat Ed en zijn echtgenote Cherry Seaborn binnenkort van plan zijn om aan kinderen te beginnen? 

Naast de ‘plaats voor bezinning’ heeft Ed al een grote villa, een eigen pub, een helikopter-landingsplaats en een zwemvijver aangelegd. Die laatste zou in feite een ‘natuurreservaat’ moeten zijn, maar volgens zijn buren gebruikt Ed de vijver wel degelijk voor entertainment, en dat mocht niet volgens de bouwvergunning. Die ruzie loste Ed op door een muur van 2,5 meter te bouwen uit hooibalen. Die plaatste hij rondom de vijver, zodat zijn buren niet meer kunnen zien wat hij daar uitspookt. 

Een 3D-voorstelling van het kerkje dat Ed wil bouwen.
Donald Insall Associates Ltd Een 3D-voorstelling van het kerkje dat Ed wil bouwen.
Het landgoed van Ed Sheeran.
SplashNews.com Het landgoed van Ed Sheeran.
Ed Sheeran en zijn vele bouwwerken.
The Sun Ed Sheeran en zijn vele bouwwerken.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.