Dwayne Johnson maakt eigen tv-serie over problematische jeugd

Joel C Ryan/Invision/AP
Dwayne ‘The Rock’ Johnson (47) gaat voor een nieuwe NBC-serie terug naar zijn jeugd. De acteur werkt momenteel aan ‘Young Rock’, dat geïnspireerd is op zijn jonge jaren, meldt Fox News.

Johnson zal te zien zijn in alle 11 afleveringen. Ook is hij als uitvoerend producent bij de serie betrokken. “We gaan zien dat The Rock grote schade aanricht in de straten van Hawaï en gearresteerd wordt”, vertelt de 47-jarige acteur, die deels opgroeide op het eiland, over de serie. “We werden gedwongen het eiland te verlaten en verhuisden naar onder meer Nashville, Tennessee. Dat waren de jaren die heel vormend voor mij zijn geweest en me hebben gemaakt wie ik nu ben. De samenkomst van allerlei persoonlijkheden die in mijn leven kwamen en weer verdwenen, is gewoon fascinerend.”

‘Young Rock’ is de tweede NBC-serie waaraan Johnson meewerkt. Binnenkort is hij te zien in het tweede seizoen van ‘The Titan Games’. Net als in de eerste reeks host hij de show en is hij uitvoerend producent. Op het grote doek schittert de Amerikaan in ‘Jumanji: The Next Level’ en het nog te verschijnen ‘Jungle Cruise’.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • HENDRIK WECKSELER

    Hopelijk is de serie even goed als ballers waarin hij de hoofdrol had zal zeker eens kijken