Dua Lipa maakt "kledinglijn voor iedereen" (maar grote maten zijn niet beschikbaar)

Dua Lipa brengt
Invision Dua Lipa brengt
Dua Lipa (22) ligt onder vuur vanwege een uitspraak die ze deed over haar toekomstige kledinglijn. Zo beweerde ze dat die "voor iedereen beschikbaar zou zijn", maar moest ze achteraf wel toegeven dat mensen met grote maten daar niet bijhoren. 

De 'One Kiss'-zangeres brengt binnenkort in samenwerking met H&M-merk Nyden een eigen kledinglijn uit. "Ze zal unisex zijn", meldde het popicoon trots. "Want ik wil dat mijn kleren voor iedereen zijn." 

Misschien had ze iets beter op haar woorden moeten letten, want ook fans met grote maten werden meteen enthousiast. "Voor iedereen? Zullen er dan ook grote maten beschikbaar zijn?" Dua Lipa reageerde daarop met "Ze gaan tot maat 16 in de UK." 

Laat maatje 16 (maatje 42 bij ons) nu net een gemiddelde maat zijn in het Verenigd Koninkrijk. "Dat is niet voor iederéén", klonk het teleurgesteld op Twitter. "Waarom zeg je dat dan? 16 is geen grote maat!"

De zangeres reageerde achteraf niet meer op de vele negatieve comments. De kledinglijn ligt vanaf dit najaar in de winkels, en is ook wereldwijd online verkrijgbaar. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Buyck

    Waarom haar aanvallen? Bij H&M vind je met moeite maatje 38 voor heren en zeker geen XXL hemden tenzij van die 'hawaii-toestanden' of voor 'essentials'... Vögele 38 voelt bij H&M als een wijde 36...