Exclusief voor abonnees

Drank, drugs en 265 miljoen verkwist: erfgenamen Elvis Presley worden leven lang geteisterd door miserie

Lisa Marie Presley en haar kinderen Benjamin Keough, Riley en tweeling Finley and Harper Lockwood.
Instagram Lisa Marie Presley en haar kinderen Benjamin Keough, Riley en tweeling Finley and Harper Lockwood.
Benjamin Keough, de enige kleinzoon van Elvis Presley, is overleden op 27-jarige leeftijd. Dat heeft de manager van zijn moeder, Lisa Marie Presley (52), gemeld. Het is nog niet duidelijk door welke omstandigheden Keough besloot zich van het leven te beroven, al staat vast dat Benjamin het zoveelste lid is van de Presley-clan dat geplaagd werd door problemen. Van de verslavingen en zware financiële blunders van dochter Lisa Marie, de zoektocht van weduwe Priscilla, tot de pijnlijke geruchten over kleindochter Riley: zo is het de erfgenamen van ‘The King’ na zijn overlijden vergaan.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • magda de munck

    Elvis was een gewone jongen, die een echte vedette werd, en zoals het met grote vedettes gaat worden die geleefd en gaan ze eraan ten onder, en trekken ze gans hun gezin mee in de vernieling.

  • Gerard Braeckmans

    Als men 265 miljoen Euro verkwist heb je idd een probleem.