Drama bij de Kardashians: Kylie Jenner zet beste vriendin aan de deur nadat die met de vriend van Khloe aanpapte

AFP
Jordyn Woods is vertrokken uit het huis van Kylie Jenner. De beste vriendin van de realityster woonde bij haar in, maar zou persona non grata zijn geworden na een intieme avond met Tristan Thompson, de vriend van Kylie's halfzus Khloé Kardashian. Kan je nog volgen?

Een insider heeft aan People gemeld dat Jordyn haar koffers heeft gepakt en naar haar moeder is vertrokken. De familie Kardashian/Jenner zou de geruchten dat zij afgelopen weekend iets met Tristan had uitgespookt in eerste instantie niet hebben geloofd. "Ze beschouwden haar als een familielid en dachten dat het maar een roddel was. Maar verschillende mensen bevestigen dat het echt was gebeurd."

De anonieme bron laat verder nog weten dat het overspel van Tristan de familie minder verbaasde. De basketballer werd eerder al betrapt op vreemdgaan, een paar dagen voor Khloé beviel van dochtertje True. Zijn flirt met Jordyn was echter de druppel voor Khloé, die gisteren een einde maakte aan de relatie met de vader van haar tien maanden oude dochter.

Jordyn Woods
Photo News Jordyn Woods1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Claire Dalwein

    Dat zijn probleempjes van luxe-mensen!?