Drake trakteert voor 50.000 dollar in de supermarkt

Drake
ANP Kippa Drake
Bezoekers van een supermarkt in Miami werden dinsdag verrast door Drake (31). De muzikant kwam de winkel binnen met een megafoon en riep om dat hij de boodschappen van alle aanwezige klanten zou betalen.

Volgens E! moest de Canadees zo'n 50.000 dollar (ruim 40.000 euro) afrekenen. Eén van de gelukkige klanten verklaart tegenover de site dat Drake iedereen aanmoedigde zoveel mogelijk in hun karretje te stoppen. "Hij hielp mensen te vinden wat ze zochten. Hij nam foto's met wie dat maar wilde en schudde iedereen de hand."

De rapper heeft de smaak van het weggeven te pakken. Maandag toonde hij zich al van zijn gulle kant op de Universiteit van Miami. Hij doneerde 25.000 dollar (ruim 20.000 euro) aan de school en beloofde ook nog eens nieuwe uniforms te kopen voor alles leerlingen. Voor één student werd het bezoek nog mooier. Zij kreeg van Drake een studiebeurs van 50.000 dollar.

Drake haalde dit najaar de tweede plaats op de lijst van best betaalde hiphopartiesten van Forbes, met een inkomen van 94 miljoen dollar (bijna 76 miljoen euro).
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nicole Gyselinckx

    76 miljoen Euro!! Daar wil ik ook wat winkelkarretjes voor vullen, met plezier !!