Dr. Phil krijgt overheidslening van ruim 6 miljoen euro

CBS
Ook voor Dr. Phil (69) zijn het zware tijden vanwege de coronacrisis. De bekende tv-dokter heeft een lening moeten aanvragen om zijn productiebedrijven overeind te houden. Dr. Phil, wiens echte naam Phil McGraw is, kreeg het bedrag voor de bedrijven die hij onder meer met zijn zoon Jay runt. Dit meldt Page Six.

Stage 29 Productions, het bedrijf dat de ‘Dr. Phil Show’ maakt en ook verantwoordelijk is voor DailyMailTV, kreeg een bedrag tussen de 1 en 2 miljoen van de Amerikaanse overheid.

McGraw's andere productiebedrijf, Peteski Productions, kreeg een nog hoger bedrag: tussen de 2 en 5 miljoen.
Hoewel Dr. Phil zelf een gefortuneerd man is, vroeg hij de lening aan om zijn personeel te beschermen en behouden.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Cosemans

    Je moet maar durven...

  • Joel Vandermeeren

    Hij zou een 400 miljoen dollar waardig zijn en zou een van de best betaalde TV host van rond de 88 miljoen dollar zijn. Dat ze dat geld eens bij de bestuurder halen in plaats van bij de staat. De miljonairs en de miljardairs zitten nu de dag van heden te bedelen bij de overheden om nog stinkerder rijk te worden. De gewone mens gaat niet bedelen en wordt armer en armer. Waar gaat het heen met deze wereld.