Donald Trump boos op talkshowhost Jimmy Fallon: "Wees een vent, Jimmy"

Het beroemde en inmiddels beruchte interview, waarbij Jimmy Fallon het haar van toen nog presidentskandidaat Donald Trump door de war bracht. Critici stellen dat het gebaar en het lollige interview Trump vermenselijkten.
AP Het beroemde en inmiddels beruchte interview, waarbij Jimmy Fallon het haar van toen nog presidentskandidaat Donald Trump door de war bracht. Critici stellen dat het gebaar en het lollige interview Trump vermenselijkten.
Hoewel het bijna twee jaar geleden is dat Donald Trump te gast was bij talkshowhost Jimmy Fallon, toen nog als presidentskandidaat, is er nog altijd een 'fittie' gaande tussen hen. Trump verwijt Fallon dat hij "niet zo moet janken" over het interview dat hij met hem gedaan heeft en waarmee hij Trump naar eigen zeggen menselijker maakte, aldus de Amerikaanse president op Twitter.

Fallon vroeg in de betreffende show of hij het haar van Trump door de war mocht halen, iets waarmee de presidentskandidaat instemde. De talkshowhost kreeg hiermee de lachers op zijn hand en Trump reageerde sportief in het programma. Na afloop werd Jimmy van meerdere kanten aangevallen over zijn 'lollige' interview en kreeg hij het verwijt Trump in een veel te goed daglicht te hebben gezet, iets waarmee de presentator het in eerste instantie niet eens was. Nu Trump eenmaal verkozen is tot president en een afwijkend beleid blijkt te voeren vergeleken bij zijn voorgangers, krabbelt Fallon terug.

"Menselijker gemaakt"

"Het spijt me, ik heb hier niemand pijn mee willen doen. Als ik erop terugkijk, zou ik het anders hebben gedaan," aldus Jimmy in een recent interview. Trump haalde hard uit naar de presentator toen hij hier lucht van kreeg. "Jimmy Fallon huilt nu over de beruchte 'haar' show die hij met mij deed (en waarbij hij mijn haar serieus door de war haalde!) Omdat het mij menselijker zou hebben gemaakt, maakt 'ie ineens gekke sprongen. Terwijl hij me de dag na de show opbelde om te zeggen hoe goed en hoog de kijkcijfers wel niet waren. Wees een vent, Jimmy!", aldus Trump op Twitter.

Sinds de show met Trump zouden de kijkcijfers van Jimmy omlaag zijn gegaan. Criticasters zouden hem op politiek vlak 'te licht' vinden.

Sinds de show met Trump zouden de kijkcijfers van Jimmy omlaag zijn gegaan. Criticasters zouden hem op politiek vlak 'te licht' vinden.
EPA Sinds de show met Trump zouden de kijkcijfers van Jimmy omlaag zijn gegaan. Criticasters zouden hem op politiek vlak 'te licht' vinden.12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • MICHELINE GEVERS

  't Is en 't blijft "Trumpshow"

 • Jan Corneillie

  Een man zonder ruggengraat en zonder ballen. Verder geen aandacht aan besteden.

 • Peter Buyck

  Een vreemde, die de spot drijft met je haar én er op nationale televisie in 'roefelt'... dat heet volgens mij 'de spot drijven' en niet 'vermenselijken'. Verder zouden de criticasters in eigen boezem kijken... Hebben zij wél of niet een bezoekje gebracht aan de stembus? Trump werd winnaar door een 'je m'en fou'-kiezer.

 • Febe Chapin

  Ik ben gene fan van Trump, maar dit is heel laag. Er moet nog altijd respect blijven tegenover mensen die je in vertrouwen hebben bezocht. Ik heb minder respect voor Jimmy en meer voor Trump die wat volwassener "be a man" zegt.

 • yahya kasmi

  Trump de bejaarde man nog een paar dagen en hij ligt onder de grond!