Dode Trump op albumcover Snoop Dogg

-
Instagram -
Rapper Snoop Dogg heeft opnieuw een stevige sneer uitgedeeld aan de Amerikaanse president Donald Trump. Trump heeft een belangrijke rol op de cover van het nieuwe album van de rapper: als lijk. Of niet? De Instagramfoto van de cover is inmiddels verwijderd.

Alleen Trumps voeten zijn te zien op de hoes van 'Make America Crip Again', die Snoop Dogg deelde op Instagram. De president is verder geheel bedekt onder een Amerikaanse vlag. Snoop Dogg buigt zich op het plaatje over het lijk. De cover is bijna identiek als die van Ice Cubes album 'Death Certificate' uit 1991, waarop zogenaamd het dode lichaam van 'Uncle Sam' te zien is.

Het is niet de eerste keer dat Snoop Dogg Trump openlijk aanvalt. Eerder dit jaar bracht de rapper een videoclip uit waarin de clown 'Ronald Klump' te zien was. Klump, die bijzonder veel op Trump lijkt, komt in de video met het idee alle honden het land uit te zetten. In de clip is te zien hoe dat vanuit het 'clown house' wordt aangekondigd. Niet veel later staat Klump bij Snoop op de stoep en schiet de rapper met een speelgoedpistool op de clown.
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • James Willebroek

  Hij is door het Amerikaanse systeem democratisch verkozen, voorlopig ziet hij er nog steeds een betere president uit dan Clinton. Hij heeft een grote mond, provoceert waar het niet nodig is maar hij reageert heel fel op aanslagen en is voorlopig niet zoals Bush ergens oorlogje gaan voeren. Hij heeft zich ook niet zo zwak opgesteld als Obama en het leger te vroeg teruggetrokken waardoor IS de vrije loop kreeg. Al om al een irritant mannetje met een "OK" beleid.

 • percy colman

  Hahahaha snoophond,belachelijke vent en beroepsgangster.

 • Marlies Schoefs

  Belachelijk

 • vincent vankeerberghen

  Wie wilt er nu achter deze man staan, James. Ik vond deze best wel grappig van Snoop.

 • piet devlieger

  Een rapper ? Och here toch.