Dochters van Lori Loughlin zijn (nog) niet geschorst

Lori Loughlinmet haar dochter Isabella en Olivia.
Jordan Strauss/Invision/AP Lori Loughlinmet haar dochter Isabella en Olivia.
De dochters van ‘Full House’-actrice Lori Loughlin (54) staan nog gewoon ingeschreven op hun universiteit USC. Dat heeft het opleidingsinstituut laten weten na berichten dat Isabella (20) en Olivia (19) Giannulli de universiteit hadden verlaten of zelfs waren geschorst.

Lori, haar echtgenoot en zo’n vijftig andere Amerikaanse ouders werden eerder deze maand aangehouden na onderzoek van de FBI waaruit is gebleken dat ouders heel wat geld hebben betaald om hun kinderen op illegale wijze op prestigieuze universiteiten te krijgen. Zo zouden Isabella en Olivia zijn aangenomen als onderdeel van het roeiteam, terwijl de zussen die sport helemaal niet beoefenen.

Afgelopen weken deden verhalen de ronde dat Olivia, die bekend is als YouTube-ster Olivia Jade, en haar een jaar oudere zus Isabella niet langer student zijn aan USC. Volgens sommige berichten zouden ze zelf hun studie afgebroken hebben, terwijl in andere berichten gemeld werd dat ze gedwongen zijn vertrokken. USC liet maandag weten dat beide studenten nog staan ingeschreven en dat de onderwijsinstelling de zaken van studenten die betrokken zijn bij het schandaal individueel beoordeelt.

Lori en haar echtgenoot Mossimo Giannulli zijn momenteel op borgtocht vrij. Hun rechtszaak wordt begin april voortgezet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.