Dochter Rowan Atkinson is niét blij met nieuwe baby

EPA
Rowan Atkinson wordt op 62-jarige leeftijd opnieuw vader, maar niet alleen dat zorgt voor controverse. De nieuwe baby drijft namelijk ook een groot wig tussen Atkinson en zijn dochter Lily (21). 

Lily kreeg hij in een vorig huwelijk met Sunestra Sastry. Het meisje heeft al een tijdje geen contact meer met haar vader, en dat zou alles te maken hebben met zijn nieuwe relatie. Na de scheiding woonde Atkinson al erg snel samen met nieuwe vlam Louise Ford, met wie hij nu ook een kind verwacht.

Lily zit echter niet te wachten op een halfbroertje of -zusje. De aankondiging lijkt voor haar de laatste druppel. Ze verwijderde prompt alle verwijzingen naar haar vader van haar sociale media, en veranderde zelfs haar achternaam naar 'Sastry'. Een duidelijk teken dat ze haar moeder steunt en Rowan achter zich laat. De acteur krijgt er dus niet alleen een kind bij, hij verliest er helaas ook één. 
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Françoise Stevens

  Binnen een aantal decenia dus ook geen erfenis voor deze geoffusceerde dochter. Of is het tegen dan weer allemaal koek en ei... Kinderen laat jullie ouders eens leven zoals zij het willen. De dag dat er jullie iets ontbreekt mogen jullie een mening hebben. Wat er tussen twee volwassenen gebeurt, heeft niets met de kinderen te maken. Een koppel staat of gaat met 2 personen.

 • Wendy steegmans

  Er is er eentje jaloers...

 • yves Strubbe

  Als hij sterft zal ze er wel snel bij zijn om haar deel van de erfenis te krijgen.

 • Juliette Francois

  Dat kan ik geloven ! Heb trouwens ooit gelezen dat hij irl helemaal helemaal geen aangename persoonlijkheid is.