Dochter Martin Scorsese verrast hem met Marvel-inpakpapier

Of hij ermee kon lachen weten we niet, maar Scorsese’s dochter Francesca gaf hem als grap wel een cadeautje met Marvel-inpakpapier.
EPA Of hij ermee kon lachen weten we niet, maar Scorsese’s dochter Francesca gaf hem als grap wel een cadeautje met Marvel-inpakpapier.
Dat regisseur Martin Scorsese (77) geen al te grote fan is van Marvel-films, dat maakte hij al verschillende keren duidelijk. Reden genoeg voor zijn dochter Francesca (20) om een wel erg origineel inpakpapiertje te kiezen voor de kerstcadeaus.

De 20-jarige Francesca Scorsese ziet er duidelijk geen graten in om haar beroemde vader een beetje te plagen. Op Instagram deelde ze een foto van enkele cadeautjes voor haar vader. Die had ze ingepakt in cadeaupapier van The Avengers, enkele van de populairste Marvel-figuren. Grappig, want regisseur Martin steekt het niet onder stoelen of banken dat hij geen fan is van de Marvel-films. 

Zo vertelde hij in oktober aan het magazine Empire: “Ik kijk er niet naar. Ik heb het geprobeerd, weet je. Maar het is gewoon geen cinema. Eerlijk, hoe goed ze ook zijn gemaakt, en de acteurs doen hun best gezien de omstandigheden, maar toch kan ik ze alleen maar als attractieparken beschouwen. Deze cinema draait niet om mensen die emotionele, psychologische gebeurtenissen proberen over te brengen aan andere mensen.”

Ook in de New York Times liet hij zichzelf gaan: “Heel wat films tegenwoordig zijn perfecte producten die gefabriceerd zijn voor onmiddellijke consumptie. Veel van hen zijn goed gemaakt door een team van getalenteerde individuen. Maar er ontbreekt iets dat essentieel is voor cinema: de verbindende visie van een individuele artiest.”

Francesca Scorsese kiest Marvel-inpakpapier
Instagram Francesca Scorsese kiest Marvel-inpakpapierReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.