Dochter Heather Locklear knipt banden met moeder door

Actress Heather Locklear en haar dochter, Ava Sambora in 2011.
AFP Actress Heather Locklear en haar dochter, Ava Sambora in 2011.
Ava (22), de dochter van voormalig ‘Dynasty’-actrice Heather Locklear (57), is ten einde raad. Omdat haar moeder andermaal werd opgenomen in een kliniek om zich te laten behandelen voor haar drank- en drugsverslaving, zou Ava besloten hebben om de banden met haar moeder door te knippen. 

“Ava ziet haar mama graag, maar er moest iets gebeuren”, weet een insider. Vorig jaar kwam het nog tot een dieptepunt tussen Heather en haar dochter, toen de actrice in het bijzijn van Ava uitbarstte tegen enkele politie-agenten. “Nu is Ava ouder en begrijpt ze beter wat een verslaving is. Maar het valt haar nog altijd zeer zwaar”, klinkt het. “Ze focust zich nu op haar eigen leven en werk. Dat is niet alleen goed voor Ava zelf, het helpt ook Heather om verantwoordelijkheid te voelen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.