Ga naar de mobiele website
^ Top

Dit zijn de rijkste vrouwen van Amerika en zoveel hebben Beyoncé en Jay Z op hun bankrekening

Beyoncé en Jay Z hebben een enorm vermogen en dat bedrag zal volgens Forbes alleen nog maar stijgen.
Getty Beyoncé en Jay Z hebben een enorm vermogen en dat bedrag zal volgens Forbes alleen nog maar stijgen.
Vorige week werd bekend dat Jay Z de tweede rijkste rapper ter wereld is. Vrouw Beyoncé staat op plaats 46 in de lijst van de rijkste vrouwen van Amerika. Samen brengt het sterrenkoppel volgens Forbes meer dan 1 miljard euro op.

De 35-jarige zangeres heeft een vermogen van meer dan 314 miljoen euro, en staat daarmee op de 46ste plaats in de lijst van de rijkste vrouwen van Amerika. Onderneemster Marian Ilitch, mede-oprichtster van 'Little Caesars Pizza' pronkt bovenaan de lijst met maar liefst 4,5 miljard euro. Hiermee mag Ilitich zich multi-miljardair noemen, net als de volledige top 10 van de lijst. Oprah Winfrey staat op plek 4 met 2,6 miljard. (Lees verder)

Onderneemster Marian Ilitch (links) en zakenvrouw Diane Hendricks zijn als multi-miljardairs de 2 rijkste vrouwen van Amerika.
Twitter Onderneemster Marian Ilitch (links) en zakenvrouw Diane Hendricks zijn als multi-miljardairs de 2 rijkste vrouwen van Amerika.

Fortuin
Als tweede rijkste rapper mag Jay Z zich een fortuin van 744 miljoen euro op zijn naam schrijven. Samen zou het 'powerkoppel' goed zijn voor iets meer dan 1 miljard, en dat bedrag zou volgens Forbes nog stijgen.

Jay Z's aandeel nam het afgelopen jaar met 30 procent toe door een investering van 183 miljoen euro in zijn streamingdienst Tidal. Ook investeert hij volop in zijn champagnemerk Armand de Brignac en platenlabel Rock Nation, en tekende hij onlangs een miljoenendeal met concertorganisator Live Nation. Kijk hier nog eens naar de top 5 van 's werelds rijkste rappers van 2017.

P.Diddy (links) en Jay Z zijn de twee rijkste rappers ter wereld.
AP, EPA P.Diddy (links) en Jay Z zijn de twee rijkste rappers ter wereld.

Rijkste vrouwen ter wereld
Vindt u het vermogen van de rijkste Amerikaanse vrouwen al veel? De rijkste vrouwen ter wereld gaan nog een stapje verder met een vermogen van 35,5 miljard van Liliane Bettencourt, oprichtster van L'Oréal.

De Franse Liliane Bettencourt en rijkste vrouw ter wereld.
afp De Franse Liliane Bettencourt en rijkste vrouw ter wereld.1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Lydia Appelmans

    Zo rijk zijn en met zo'n gezicht rondlopen !?

Meld een bug