Dit wou zij verborgen houden: Spice Girl Mel B betaalt nanny 2 miljoen om mond te houden

Photo News
Mel B (43) heeft op het laatste nippertje een vernederende rechtszaak vermeden met haar voormalige nanny Lorraine Gilles. De Spice Girl heeft een overeenkomst gesloten van zo’n 2 miljoen euro, zodat Gilles haar mond houdt over het wilde biseksuele seksleven van Mel B. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Lorraine Gilles was jarenlang de nanny van Melanie Brown, zoals Mel B echt heet. Wat niemand echter wist is dat de twee niet alleen in een zakelijke relatie, maar ook in een seksuele relatie verwikkeld zaten. Zeven jaar lang zouden de twee de lakens hebben gedeeld. Maar gezien de nanny alle details naar buiten dreigde te brengen, wou Mel B dat koste wat het kost vermijden.

Dat zou volgens de Britse krant dus gelukt zijn. In de regeling zou staan dat de nanny zo’n 2 miljoen euro ontvangt, om in ruil haar mond te houden over het vroegere en huidige seksleven van Mel B. De Spice Girl kampt met een alcohol- en seksverslaving en nam daarvoor al haar intrek in een afkickkliniek. Ook over de relatie tussen ex-man Stephen Belafonte en de Spice Girl zou met geen woord meer worden gerept. Bovendien moeten alle betrokken partijen elkaar niet meer onder ogen komen voor de rechtbank. 

“Heel deze affaire onder de mat vegen is het beste voor iedereen”, zouden Mel B en Lorraine hebben afgesproken. De twee zitten nu al jaren in een verbitterde strijd, waarbij Mel B tot wel 6 miljoen euro riskeerde aan schadevergoedingen, indien ze de rechtszaak zou verliezen. Zo ver lijkt het dus niet te zullen komen.

Driehoeksverhouding

Melanie Brown vroeg in maart 2017, na een huwelijk van tien jaar, de scheiding aan van Stephen Belafonte. De zangeres zegt dat ze jarenlang werd mishandeld door haar man. Ook beweert ze dat hij en nanny Gilles jarenlang een affaire hadden. Op een gegeven moment resulteerde dat zelfs in een zwangerschap, die werd beëindigd. Belafonte zou het kindermeisje hebben gedwongen abortus te plegen. Maar dat is gelogen, zo beweerde de nanny altijd. Volgens haar dwong Mel B haar tot een driehoeksverhouding met echtgenoot Belafonte.

Nanny Lorraine Gilles.
BSRagency BSR Agency Nanny Lorraine Gilles.19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Walter Willaert

  Mel b? Wie kent die nog?

 • Jean Emare

  Al die celebs die zwijggeld geven.. het komt toch allemaal ooit uit.. want ofwel de media of de zwijgplichtige doet ooit het boekje open. Kan je er beter zelf mee uitpakken en er extra geld voor vragen.

 • Edmond Dillien

  Lorraine Gilles zal een andere soort van job moeten zoeken nu want van 2 miljoen € kan je niet rentenieren en als nanny zal ze ook niet snel weer aangenomen worden. ik denk dat ze haar eigen ruiten wat heeft ingeslagen.

 • geert voet

  Als de geldwolven maar geld ruiken,eerst 7 jaar goed mee profiteren en altijd meer en meer willen !!!! Mocht het in die 7 jaar niet met haar akkoord zijn was de nanny er al langer uitgestapt,maar ja geld,geld,geld,parasieten zijn het !!!!

 • Elke Claes

  Er wordt dus 2 miljoen betaald om te zwijgen over iets wat iedereen bij deze dus weet.

Video