Dit jaar geen Victoria’s Secret-lingerieshow

Dit soort beelden zullen we dit jaar dus niet te zien krijgen.
epa Dit soort beelden zullen we dit jaar dus niet te zien krijgen.
Volgens model Shanina Shaik (28) zal het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret dit jaar geen grote show organiseren. Dat vertelt ze aan de Australische krant The Daily Telegraph. Als dat klopt, is het voor het eerst in 24 jaar dat Victoria’s Secret geen catwalkshow organiseert. 

“Helaas gaat de show dit jaar niet door", vertelde Shanina Shaik aan The Daily Telegraph. “Het is voor mij best wel wennen, omdat ik normaal gesproken nu al hard aan het trainen zou zijn. Maar ik ben er zeker van dat er in de toekomst wel weer iets gaat gebeuren.” Het model voegde eraan toe dat het merk hard werkt aan hun uitstraling, iets wat het afgelopen jaar zeker niet altijd het geval was.

Volgens Shanina Shaik komt er dit jaar geen lingerieshow van Victoria’s Secret
EPA Volgens Shanina Shaik komt er dit jaar geen lingerieshow van Victoria’s Secret

Victoria’s Secret kwam onder meer negatief in het nieuws nadat bleek dat eigenaar Leslie Wexner zijn goede vriend Jeffrey Epstein toegang verleende tot jonge meisjes die werkten of wilden werken voor het lingeriemerk. Epstein zit in afwachting van zijn proces in de cel. Daarnaast kreeg ook de reputatie van het modemerk zelf enkele klappen. Volgens kijkers zou het sprookje dat het lingeriemerk voorschotelde ‘niet meer van deze tijd zijn’. De modellen zouden met hun dunne lichamen een onrealistisch beeld schetsen en daarmee jonge meisjes een verkeerd voorbeeld geven.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • maudy van leeuwen

    Iedereen ziet graag een mooie vrouw/model. Dit is echter mss maar 1/1000, die er slank/mooi uitziet, een echt model is nog zeldzamer. Met de doorsnee vrouw kun je geen modeshow houden. Als ze geen onrealitisch beeld willen uitdragen, dan moeten ze ook alle huidige paspoppen vervangen door kort en dik. Want zga geen enkel model heeft de maten noch vorm van een paspop! De Elite wil dat de doorsnee bevolking eruit komt te zien als de extra volle Amerikanen en dito Arabieren (vandaar de boeka)

  • Jos Plessers

    Net zoals ik altijd zeg:Geef mij maar pakvast,knoken zijn voor den hond