Dit is de reden dat Beyoncé bij Jay Z bleef na zijn overspel

Getty
Na het grote schandaal om zijn overspel, zijn Beyoncé en JAY-Z evenwel nog steeds 'Crazy in Love'. Maar hoe wisten ze hun gebroken huwelijk te herstellen? "Het heeft Beyoncé heel wat tijd gekost om haar man opnieuw te vertrouwen", vertellen insiders tegen People. 

In een uitgebreid interview met The New York Times gaf JAY-Z eerder dit jaar zijn overspel toe. Hij zei dat zijn vreemdgaan veel met zijn jeugd te maken had. Jay-Z leerde in de achterbuurt in Brooklyn waarin hij opgroeide zich af te sluiten van zijn emoties. “Je zet jezelf in de overlevingsstand en wat gebeurt er dan? Je zet al je emoties uit”, klonk het. "Zelfs met vrouwen, je bouwt een muur om je heen. Bij mij zat dat diep. En dat leidt vervolgens tot allerlei andere zaken, zoals ontrouw.”

Familie bij elkaar houden

Ondanks de storm binnen hun huwelijk, bleef het koppel bij elkaar. Al zeggen insiders tegen het Amerikaanse blad People nu dat het voor Beyoncé  "erg moeilijk was". Als het niet voor dochter Blue Ivy was, was het koppel nu niet meer samen. 

"Het heeft ze jaren gekost om op het punt te komen waar ze nu zijn. Het heeft Beyoncé veel moeite gekost om Jay Z weer te vertrouwen en hem echt te vergeven. Maar ze vond het heel belangrijk om het gezin bij elkaar te houden", klinkt het.

Beyoncé en JAY-Z zijn volgens de insider "erg trots dat ze enorme huwelijksproblemen hebben overwonnen en zo konden doorgroeien naar een volwaardig gezin". Het wereldberoemde koppel is inmiddels negen jaar getrouwd. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.