Ga naar de mobiele website
^ Top

Dit is de nieuwe liefde van Nathalie Meskens

Nathalie Meskens en haar vermeende nieuwe vriend Nadim.
Instagram Nathalie Meskens en haar vermeende nieuwe vriend Nadim.
Nathalie Meskens heeft een nieuwe liefde gevonden, dat meldt het blad TV Familie vandaag. Wie de gelukkige is? Een Libanese diamantair die al enkele jaren in Antwerpen werkt en woont. De vonk zou in het Antwerpse uitgaansleven overgeslagen zijn.

Een bron uit de entourage van Nathalie heeft aan TV Familie bevestigd dat de nieuwe liefde van Nathalie Nadim heet. Hij zou een telg van een rijke Libanese familie met een goede naam in de diamantwereld zijn. Volgens diezelfde bron woont hij al enkele jaren in ons land, is hij goed ingeburgerd en heeft hij zelfs les aan de Antwerp Business School gevolgd. Wel zou hij geen Nederlands spreken.

Het sprookje van Nathalie en Nadim begon in het uitgaansleven op het Antwerpse Zuid. Toen hij Nathalie leerde kennen had hij al enkele jaren een vriendin volgens diezelfde bron.

Aandacht op première
Een insider in de diamantsector bevestigt dat Nadim en Nathalie sinds december een koppel zijn. Na de première van Nathalies nieuwste film 'Allemaal Familie' - waar hij ook aanwezig was - zou Nadim geschrokken zijn door de aandacht van de media. Zelfs in die mate dat hij meteen zijn Facebookpagina heeft afgesloten. Ook zijn Instagramaccount houdt hij privé omdat hij zich liever op de achtergrond  zou willen houden.

Wil je meer lezen over de nieuwe vriend van Nathalie Meskens? Je vindt het volledige verhaal in het nieuwe nummer van TV Familie.

TV Familie
Meer over43 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • kenny Van De B.

  Hahahah wat een jaloezie hier allemaal, wat gaat ze doen met een Vlaming die maar zit te klagen over van alles en nog wat en die haar enkel nog platter wil maken haha... ge hebt gelijk Nathalie... geniet er maar van en veel geluk samen.

 • Tom V

  Pakt maar weer nen buitenlander ja .. alsof er hier geen Belgen rondlopen !! En ene met centen ... gold digger!!

 • Steven Vandoninck

  Ingeburgerd, maar geen Nederlands spreken???

 • kelly Bernaert

  Van liefdr is weinig sprake met geld daarin tegen. Typisch voor zo'n soort vrouwen

 • Pitt Thebull

  Veel geluk met elkaar.

Meld een bug