Dimitri Vegas & Like Mike lanceren kledingcollectie geïnspireerd op Spider-Man

Dimitri Vegas.
RR Dimitri Vegas.
Het Belgisch dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike verruimt hun commerciële imperium. In samenwerking met Disney lanceren ze de kledingcollectie Marvel by Dimitri Vegas & Like Mike.

Dimitri Vegas en Like Mike, broers Dimitri en Michael Thivaios, storten zich op de modewereld, zo schrijft Het Nieuwsblad. Ze lanceren T-shirts waarop door Spider-Man geïnspireerde tekeningen staan. De T-shirts, die in gelimiteerde oplage worden gemaakt, worden verkocht in een pop-up store op de Antwerpse Meir. Een T-shirt kost 39 euro.

Did you check out our #GardenOfMadness Pop-Up store in the city of Antwerp?

Een foto die is geplaatst door null (@dimitrivegasandlikemike) op
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • romy verhove

  Wie deze fakers geloofd is eraan voor de moeite usb stelletje dieven DJ's.Ze mogen hun collectie steken waar de zon schijnt! Bende dieven !

 • Chris De Knop

  nooit van me leven...die gehypete kermisdeejays gaan aan mij genen bal verdienen...

 • Raphael Camil

  Ziet er heel cool uit, zeker in afwachting van het nieuwe Spider-Man spel dat volgende maand uitkomt. Maar 40 euro voor een t-shirt vind ik wel heel veel hoor, er zijn genoeg marvel t-shirts te koop voor de helft van die prijs!

 • Emma Kamenistyy

  € 39, voor een simpel tekeningetje op een simpele, zwarte t-shirt?? Tja, er zullen altijd wel zotten zijn die de rijken nog wat rijker willen maken...

 • John Geers

  Wat een hebzucht. na steenrijke willen ze nog steenrijker worden.. Nog maar eens een volledig overbodige kledinglijn er bij